Per direct zoeken wij een grafisch prepress allrounder (26-36 uur).

De Kennis Loop Het Vak Uit!
We roepen het regelmatig: ‘Vind ze maar eens, collega’s die het ‘vak’ kennen!’. Toeval wil dat wij nu een grafisch allrounder (26-36 uur) willen vinden.

Dit, ongeveer, dekt de lading:

Je hebt een grafische achtergrond en/of opleiding en hebt kennis van Apple i.c.m. Adobe software. Dat je van vele markten thuis moet zijn hoeven we hier eigenlijk niet eens te melden.
Je bent razendsnel en een pietje precies, en hebt aan een half woord genoeg. Als je dat halve woord niet snapt ga je er achteraan om er een heel woord van te maken. Strakke planningen en deadlines zijn voor jou geen probleem. Nadenken over zaken als klantgerichtheid, flexibiliteit, stressbestendigheid, leergierig zijn en een hoog kwaliteitsbewustzijn hoef je niet eens, want dat spreekt voor zich.
Je bent gedreven, scherp van geest en niet bang voor gezonde werkdruk.  Je roert je mond, maar onderbouwd, op de juiste momenten, en laat je niet heel snel van je stuk brengen.
(Grafische) producties en afwerking vind je gewoonweg leuk (laten we wel wezen, ‘leuk’ is de prettigste voorwaarde om naar je werk te gaan).
Je bent nergens te beroerd, laat staan te goed voor.

Wat doe je hier?

  • Van Alles (en, als het nodig is, Nog Wat).
  • Dtp-werkzaamheden.
  • Druk- en printklaar maken van bestanden en uitwerken van digitale opdrachten.
  • Het aansturen van digitale printers, plotters op groot formaat en plaatbelichters, en dat soms tegelijkertijd.
  • Een collega die minder snapt van jouw vak helpen beter te worden.
  • En andersom natuurlijk, want we zeiden al, leergierig.
  • Het beletteren in huis en op locatie (een rijbewijs B heb je dan wel echt nodig) van projecten als winkels tot auto’s tot de deuren van een klant.
  • Het afwerken van jouw (of door je collega) geproduceerde producten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Drukkerij de Bij, een grafisch productiebedrijf waar het duurzaam produceren geen pose of act is, waar echte mensen werken voor klanten die passen bij wat we doen en willen uitdragen. Wij werken als een enthousiast team in een prettige werkomgeving, waar voortdurend wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technologie. We willen graag collega’s met talenten die we graag stimuleren, en die we graag helpen bij de dingen waar ze minder talent voor hebben.

Nieuwsgierig?

Stuur een bericht en je CV naar wim@debij.nl, Wim Buschman. Heb je meer vragen voordat je de mail stuurt? 020-6136699