Net even anders

Opvallend drukwerk dat mensen openen, bewaren of delen, moet iets extra’s bieden. De Bij kan uw boodschap verrijken en zorgen dat deze echt bij de doelgroep binnen komt. Daarvoor gebruiken we verschillende technieken. Onze specialisten helpen u verder met:
 

Soft touch laminaat

Soft touch laminaat is in eerste instantie een bescherming voor drukwerk. De mat versie of glanzend laminaat zijn daarvoor zeer geschikt. Een Soft touch zorgt tegelijk voor een compleet andere, warme ervaring.

Spot UV lak

Spot UV geeft een bepaald gedeelte van uw drukwerk een glanzend accent. Wij kunnen bijvoorbeeld een transparante, glanzende lak over uw logo of foto’s aan brengen. Daarmee weet u zeker dat uw boodschap een eye-catcher is.

Braille lak

Braillelak heeft hetzelfde effect als Spot-UV, maar door de inkt te laten opzwellen, hebben ontvangers letterlijk een gevoel bij uw communicatie.

Preeg

Voor een extra effect kunnen we uw logo, in een reliëf te drukken ofwel pregen. Daarbij kunt u kiezen uit een verhoging of een verdieping van het ontwerp. Zo maken wij net het verschil voor uw drukwerk.

Stans

Stansen geeft uw drukwerk een unieke uitstraling. Met een stansmes snijden wij elke gewenste vorm voor u uit. Op die manier bent u verzekerd van echt onderscheidend drukwerk. 

Foliedruk

Foliedruk geeft uw drukwerk een exclusief uiterlijk. Deze afwerking is zeer geschikt voor  producten als visitekaartjes, briefpapier, wenskaarten, verpakkingen en magazines. Het mooiste resultaat is haalbaar als er eerst een glans of mat laminaatlaag is aangebracht. Dit kan met goud en zilver of elke andere kleur.

Fluor- en metallic kleuren

In full-colour is het niet mogelijk om alle kleuren goed na te bootsen, zoals goud, zilver, metallic- en fluor kleuren. Met fluor of mettallic kleuren kun je ervoor zorgen dat drukwerk echt een blikvanger wordt.

Voorbeelden van een opvallende touch