Verantwoord uw drukwerk laten drukken door een duurzame drukkerij

Natuurlijk geldt voor u als onderneming dat u uw drukwerk zo professioneel mogelijk gedrukt wilt hebben. Uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes moeten professioneel en uitnodigend zijn. Hiervoor bent u bij Drukkerij de Bij altijd aan het juiste adres. Maar wij bieden nog veel meer. Steeds meer ondernemers en particulieren letten tegenwoordig ook op hoe duurzaam hun klanten en leveranciers zijn. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een duurzame drukkerij zijn. Wij zijn door Kodak zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot één van´s werelds meest duurzame drukkerijen. Drukkerij De Bij gaat voor minimale milieu-impact bij alles wat we doen; in de bedrijfsvoering en in het drukproces. Naast recycling kiezen we bewust voor gebruik van duurzame energie. Zo draaien we bijna volledig op onze eigen opgewekte zonne-energie en gebruiken we energiezuinige lichtbronnen en apparatuur.

Onze experts denken mee in alle fases; van idee tot eindproduct.

Hoe is Drukkerij de Bij een duurzame drukkerij geworden?

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze duurzaamheid proberen wij een inspiratiebron te zijn voor anderen, want alleen samen kunnen wij de grootste bijdrage leveren aan het milieu. Natuurlijk gebruiken wij als drukkerij energie. Toch is het ons met bepaalde maatregelen gelukt om onze producties CO2-neutraal te krijgen. Zo draaien wij bijna geheel op zonne-energie en ruimen wij met Greensand CO2 op. Tijdens de productie is het gebruik van chemicaliën tot een minimum gereduceerd en zijn vluchtige stoffen verbannen. Daarnaast wordt ons afval voor bijna 90% gerecycled. Tevens kunt u uw drukwerk afdrukken op boomvrije papiersoorten, zoals papier van stro of bermgras. Laat u ook inspireren en kies voor duurzaam drukwerk. Duurzaam drukwerk is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw imago. 

Kies voor duurzaam drukwerk bij Drukkerij de Bij

Drukkerij de Bij is niet alleen een zeer professionele drukkerij met bijna een eeuw aan ervaring. Wij hebben ons ook ontwikkeld tot een uiterst duurzame drukkerij en vormen dan ook een voorbeeld voor veel van onze branchegenoten. Onze klanten weten dat als ze hun drukwerk bij ons afnemen, zij altijd kiezen voor duurzaam drukwerk. Wilt u ook op duurzame wijze het verschil maken? Kies voor uw drukwerk aanvragen dan voor onze drukkerij, dan bent u verzekert van professioneel drukwerk dat CO2-neutraal gedrukt is.