Gezocht iemand die ons administratief wil ondersteunen

 
Wij zijn opzoek naar iemand die 3 ochtenden in de week een paar uurtjes (+/- 3 uur per dag) wat ondersteunende werkzaamheden voor ons kan doen.
 
Het gaat om de maandag, woensdag en vrijdag.
Werkzaamheden zijn:

  • Bestellingen van boekjes uitdraaien, inpakken en bestelling verwerken in excel t.b.v. facturatie.
  • Van onze productieorders, na gereed productie orderzakken compleet maken voor facturatie en verdelen onder de desbetreffende medewerkers.
  • Na facturatie orderzakken en verzendbonnen archiveren.
  • Facturatie van wat eenvoudige orders. 

Graag wel in de ochtend, maar exacte tijdstip maakt niet uit. Gezien het beperkt aantal uren lijkt ons dat de reisafstand niet te groot moet zijn. Wij zijn gevestigd vlakbij Station Amsterdam/Sloterdijk.
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Drukkerij de Bij, een gezond, en stabiel aan de weg timmerend, grafisch productiebedrijf waar het duurzaam produceren geen pose of act is, waar echte mensen werken voor klanten die passen bij wat we doen en uitdragen. Wij werken als een enthousiast team in een prettige werkomgeving, waar voortdurend wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technologie. We willen graag collega’s met talenten die we graag stimuleren, en helpen bij de dingen waar ze minder talent voor hebben.
Nieuwsgierig? Er van overtuigd dat je bij ons zou passen? Stuur een bericht en je CV naar Wim Buschman, wim@debij.nl. Heb je meer vragen voordat je die mail stuurt? 020-6136699.
 
Drukkerij de Bij, Donauweg 2c, 1043 AJ Amsterdam